La Fare

Naturlig , ekologisk skönhet från hjärtat av Provence

I hjärtat av Aix en Provence, i det böljande landskapet La Fare en Provence, skapades La Fare 1789 – en frukt av en familjepassion att tillvarata det bästa av naturens gåvor för en sund, ekologisk hud- och kroppsvård.

Allt från La Fare 1789 är certifierat EcoCert och CosmeBio. Produkterna är naturliga, ekologiska, miljövänliga och fria från parabener, silikon, mineraloljor, gluten och gmo-ämnen.

La Fare 1789 är medlem i organisationen 1% For The Planet, en världsomspännande organisation som arbetar för att skydda
världsnaturen - land, floder, oceaner och skogar - och stödja utvecklingen av förnybar energiproduktion.

Välkommen till La Fare 1789.

Ketty & Laurent Baussan, skapare och grundare av La Fare 1789.

Familjen Baussan förstod tidigt att välkomna områdets traditioner, naturens generositet och tillgången till ekologiska produkter genom skapandet av L'Occitane år 1976. Den yngre generationen Ketty och Laurent Baussan har vidareförädlat traditionens idéer och kunskap och varsamt format ett naturligt, ekologiskt skönhetsprogram för en harmoni av yttre och inre välbefinnande.

Hänsyn till människan, natur, renhet och enkelhet har varit ledande begrepp vid kompositionen av produkterna. Synergin av 4 tongivande ingredienser i varje formula skapar en verkan riktad till produktens speciella syfte.

La Fare en Provence är en i sin örtrikedom förtrollande region men också en lantegendom uppförd 1789, året för Franska Revolutionen, där poesin i landskapet och dess örter sedan generationer inspirerar i filosofin kring ett liv med naturliga ekologiska produkter.

Exempel på köpställen La Fare

Hårvård

Kroppsvård

Ansiktsvård